2006-11-27

Mandag den 27nov 2006, seglet pa vag fran Munchen.

Vilken frustration att se starten men inte kunna komma ivag sjalv. Helt perfekta forhallanden med go vind o riktning samt stralande vader. Stamningen ombord har forstas varit pressad, varfor sa sena med seglet felaktiga uppgifter etc. Manga har sett fram emot att fa vara med i starten av ARC och dromt om detta under manga ar. Var och en reagerar olika i det blivande teamet, ledsna forbannade, uppgivna.

Kommunikationen ar det viktigaste i ett sant har lage och det finns en mycket hog forbattringspotential. Seglet ar i Frankfurt, finns pa on etc. Spekulationerna startar...agaren har baten till salu sa han vill nog inte segla over den till Karribien, baten skall till taland for renovering etc, etc.

Spekulationer och bristande ledning, information, vi valde att fokusera pa att se om det gick att gora nat med hjalp av vara nyvunna kompisar fran match cup baren. Tomas och Mikael Ericsson lyckades ta sig anda in pa lagret pa flygplatsen for att konstaera efter att gatt igenom alla hyllor, inget segel.

Nar man sedan bett var gast fran canada, som aldrig seglat att fylla vattentankarna och i hogambition aven tappar dieseltanken med vatten, vet man inte om man skall skratta eller grata. Collin ar dock redig och efter 5-6timmars arbete har vi aven separerat vattnet fran diesel. Faktum ar att detta behovdes anda goras eftersom det vaxer snabbt i dieseltankarna i varmen. Men vi lyckades ordna sa Mats pa baren holl oppet extra en sondagkvall, barrunda och dubbla GT hojde stamningen rejalt.

Natten va livlig, vara lakare snarkade sa till och med Urban & Ronnys snarkningar hade varit ljuvlig musik.

Inga kommentarer: